مصرف چای سیاه و انواع توت ها می تواند به پیری سالم تر منجر شود.

۰۷ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۰:۱۸ کد : ۸۴۴۵ اطلاع رسانی های غذایی
تعداد بازدید:۷

 محققان: مصرف چای سیاه و انواع توت‌ها می‌تواند به پیری سالم‌تر منجر شود

محققان در پژوهش جدیدی دریافتند مصرف چای سیاه، انواع توت‌ها، مرکبات و سیب می‌تواند به انسان کمک کند دوره پیری سالم‌تری داشته باشد.

محققان دانشگاه ادیث‌کوان، دانشگاه کوئینز بلفاست و دانشکده بهداشت عمومی هاروارد دریافتند غذاهای غنی از فلاونوئیدها می‌توانند به کاهش عوامل پیری ناسالم مانند ضعف، اختلال در عملکرد بدنی و ضعف سلامت روان کمک کنند. فلاونوئیدها در انواع توت‌ها، سیب، پرتقال و چای سیاه یافت می‌شوند.

محققان داده‌های ۶۲ هزار و ۷۴۳ زن و ۲۳ هزار و ۶۷۸ مرد بالای ۲۴ سال را تجزیه‌وتحلیل کردند. آنها دریافتند زنانی که بیشترین مصرف فلاونوئید را داشتند، در مقایسه با افراد دیگر، ۱۵ درصد ریسک ضعف کمتر، ۱۲ درصد خطر اختلال عملکرد فیزیکی کمتر و ۱۲ درصد خطر مشکلات سلامت روان کمتری داشتند. اگرچه این پیوند در مردان کمتر مشاهده شد، بارهم مصرف بیشتر فلاونوئید با سلامت روان بهتر مردان در پیری مرتبط بود.

 


نظر شما :