بازدید از واحد های تولیدی گوشتی و لبنی

۱۳ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۷ کد : ۷۶۹۰ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۳۰۴

به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو ساوه از واحد های گوشتی و لبنی تحت نظارت این مدیریت توسط کارشناسان غذایی بازدید بعمل آمد. 

بازدید از کارخانجات لبنی و گوشتی حداقل ۴ مرتبه در سال انجام میگیرد که به گزارش روابط عمومی غذا و دارو ساوه کارشناسان این مدیریت در بهمن ماه پیرو بازدید های مستمر، با مراجعه به کارخانجات لبنی و گوشتی ضمن بازدید از تمامی بخش های تولیدی و انبار و سرخانه ها و نمونه برداری از محصولات به درجه بندی واحد های مذکور و بررسی استقرار سیستم مدیریت ایمنی پرداختند. 

برخی از واحد های تولیدی گوشتی و لبنی در حوزه ساوه و زرندیه با توجه به ارتقا سطح بهداشتی و کنترل ایمنی مواد غذایی و ایجاد تغییرات در جهت بهبود کیفیت محصولات در مسیر دریافت گواهی های مدیریت ایمنی مواد غذایی می باشند.


نظر شما :