برگزاری اولین کمیته فنی و تخصصی در مدیریت غذا و دارو ساوه

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۴ کد : ۲۰۴۰ اخبار و رویدادها
اولین کمیته فنی و تخصصی مدیریت غذا و دارو ساوه در تاریخ ۱۴۰۱/۰۲/۲۰ در سالن جلسات این مدیریت برگزار شد .

بدنبال ابلاغ تفویض اختیار امور مربوط به صدور پروانه های بهداشتی اداره نظارت بر فراورده های غذایی و آشامیدنی به مدیریت غذا و دارو ساوه توسط ریاست محترم سازمان غذا و دارو کشور جناب آقای دکتر بهرام دارایی در شروع سال ۱۴۰۱،  اولین کمیته فنی و تخصصی صدور پروانه ها در سالن جلسات این مدیریت برگزار گردید.

در این کمیته که با حضور نمایندگان محترم سازمان غذا و دارو کشور و پروفسور حبیبی بعنوان عضو هیئت علمی از دانشگاه همدان برگزار شد جمعی از کارشناسان صنعت نیز حضور داشتند.

اولین کمیته فنی و تخصصی مدیریت غذا و دارو به بررسی و صدور پروانه های بهره برداری بهداشتی واحدهای تولیدی، پروانه های ساخت محصولات غذایی و استعلام محل طرح متقاضیان پرداخت.

در آخر مقرر شد جهت تسهیل امور واحد های تولیدی، برگزاری کمیته های آتی این مدیریت در اسرع زمان انجام پذیرد
.

کلید واژه ها: مدیریت غذا و دارو ساوه غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی ساوه کمیته فنی و تخصصی