مراسم تودیع مدیریت غذا و دارو ساوه

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۶ کد : ۱۹۹۸ اخبار و رویدادها
پیرو انتصاب دکتر "سیدمحمد حسن احمدی" بعنوان سرپرست مدیریت غذا و داروی ساوه، کارشناسان این مدیریت طی مراسمی از خدمات  مدیریت سابق غذا و دارو دکتر حجت تمیزی تقدیر نمودند .
مراسم تودیع مدیریت غذا و دارو ساوه

پیرو حکم ابلاغ دکتر "محمود کریمی" سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه و انتصاب دکتر "سیدمحمد حسن احمدی" بعنوان سرپرست مدیریت غذا و دارو، کارشناسان این مدیریت طی مراسمی از خدمات ارزنده مدیریت سابق غذا و دارو دکتر حجت تمیزی تقدیر نمودند.
در این مراسم ایشان با اشاره به تحولات اخیر غذا و دارو و تحقق برنامه استراتژیک کوتاه و میان مدت هدف گذاری شده، کارشناسان را به تلاش مضاعف جهت اعتلای جایگاه مجموعه دعوت نمودند.
در انتها از زحمات دکتر تمیزی به پاس تلاش های  بی وقفه در مدیریت غذا و دارو، ارتقا شاخص های  ارزیابی این مدیریت و علی الخصوص کسب تفویض اختیارات ادارات زیرمجموعه با اهدا یادبود قدردانی شد.

کلید واژه ها: مراسم تودیع مدیریت غذا و دارو ساوه دانشکده علوم پزشکی ساوه