فراخوان واگذاری داروخانه بیماران سرپایی مجتمع بیمارستانی شهدای ۱۷ شهریور و مدرس ساوه و بیمارستان امام رضا (ع)

۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۲ کد : ۱۹۵۰ اخبار و رویدادها
داروخانه بیماران سرپایی مجتمع بیمارستانی شهدای ۱۷ شهریور و مدرس ساوه و بیمارستان امام رضا (ع) به صورت اجاره بهاء به داوطلبان واجد شرایط واگذار میشود.

دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه به شناسه ملی ۱۴۰۰۶۶۶۴۶۵ و کداقتصادی ۴۱۱۵۳۳۶۴۹۳۹۵ در نظر دارد داروخانه بیماران سرپایی مجتمع بیمارستانی شهدای ۱۷ شهریور و مدرس ساوه و بیمارستان امام رضا (ع) را به صورت اجاره بهاء به داوطلبان واجد شرایط واگذار نماید.

خواهشمند است کلیه داوطلبان پیشنهاد خود را به صورت مکتوب به فکس شماره ۴۲۲۲۳۴۸۸ ۰۸۶ ارسال و یا به آدرس ساوه میدان مادر ابتدای خیابان جمهوری ستاد شماره یک دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه کد پستی ۷۶۶۵۱ ۳۹۱۹۶ پست نمایند. ضمنا کلیه داوطلبان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن اداره امور پشتیبانی و امور رفاهی ۴۸۵۰۱۱۴۲ ۰۸۶ تماس حاصل فرمایند.

کلید واژه ها: فراخوان